• 11.990ден

  БИРО+ФИОКАР NOVA U

  Биро:

  Цврста метална конструкција

  дебелина на ногарките 4 цм

  Боја:црна,бела,анрацит

  Дебелина на плотна 25мм

  Боја:црна,бела,даб(опционално)

  Димензии:130х70х74 (опционално)

  Фиокар:

  Иверка 18мм

  Боја: црна,бела,даб(опционално)

  тркалца

  Брава за заклучување

  Димензии: 43х60х56

   

 • 36.000ден

  БИРО ЕЛЕКТРИЧНО РФГ ЦРНО ПЛОТНА ДАБ

  Конструкција :

  Метални Ногари

  Бои:Црна,бела,сива

  Регулирање на височина 620мм – 1280мм

  Два електромотори

  Носивост до 100 кг

  Плотна:

  Бои:Бела,Даб(опционално)

  Димензии  1600х800ммх25мм