ПРИНТЕР HP LJ M15A

ПРИНТЕР ЛАСЕР

CF244A HP44A BLACK КЕРТРИЏ(ДО 1000СТРАНИ)

БРЗИНА НА ПРОЦЕСОР:500MHz

БРЗИНА НА ПРИНТ:8.4SEC. СТРАНА

ПРИНТ РЕЗОЛУЦИЈА:600X600 DPI