ПРИНТЕР XEROX PHASER 3020BI

ПРИНТЕР ЛАСЕР

ВГРАДЕНА WI-FI ПОВРЗАНОСТ

БРЗИНА НА ПРОЦЕСОРОТ:600MHz

БРЗИНА НА ПРИНТ:21ppm

ПРИНТ РЕЗОЛУЦИЈА:1200X1200 dpi