28.900ден

RGF ДВОСЕД ЗЕЛДА ЦРН

  • Двосед Zelda, изработен од висококвалитетна П.У. кожа.
  • Интегрирана хромирана рамка.
  • Размер:  146 x 81 x 69 cm.
  • Гаранција – 2 години.
Шифра:4551 Категории: , Tags: , , , ,