15.500ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG ARTUR HB ЦРН

 • Боја

  Црна

 • Материјал на наслонот

  Меш

 • Материјал на седлото

  материјал и меш

 • Рачки

  ДA

 • Тип на рачки

  3D

 • Потпора за глава

  Да

 • Лумбална потпора

  Да

 • Механизам

  SINHRO

 • Регулирање височина на седлото

  Да

 • Максимална носивост [kg]

  150

 • Гаранција [години]

  3

 • Механизам за лулање

  Да

 • Регулирање на лумбална потпора

  Да