12.500ден

РАБОТЕН СТОЛ ENJOY RFG ЦРН HB

 • Боја

  Црна

 • Материјал на наслонот

  Меш

 • Материјал на седлото

  материјал и меш

 • Рачки

  Да

 • Тип на рачки

  Фиксирани

 • Потпора за глава

  Да

 • Лумбална потпора

  Да

 • Механизам

  Tilt

 • Регулирање височина на седлото

  Да

 • Максимална носивост [kg]

  130

 • Гаранција [години]

  2

 • Механизам за лулање

  Да

 • Регулирање на лумбална потпора

  Да