14.500ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG BRIXEN HB ЦРН

 

  • Изработен од квалитетни материјали, овој стол се одликува со елегантен  дизајн. Тој е создаден, за да го прави  удобно седењето.
  • Широката структура на наслонот придонесува за правилно држење на грбот и го намалува притисокот во половината.
  • Седлото е изработено од полиуретанова пена, тапицирано со материјал.
  • Наслонот e изработен од мрежест материјал тип “меш”.
  • Поддршката за глава, е тапицирана со мека екокожа, и го прави седењето уште поудобно.
  • Не сте ограничени со фиксирани движења, кога седите на столот, благодарение на регулирачките рачки и можноста за контрола на силата на лулање.
  • Наместо да се ограничувате со неколку опции, можете да ја најдете удобната поза, благодарение на регулирање височината на седење и заклучвање во 3 работни позиции, кoј го згочемува максимално комфортот.
  • Максимала тежина: 120 kg.
  • Гаранција: 2 години.

 

  • Опис

Опис

Боја Црна
Материјал Материјал/Меш
Материјал на наслонот Меш
Материјал на седлото Материјал
Рачки Да
Тип на рачки Регулирачки
Лумбалнa подпора

Подпора за глава

Да

Да

Механизам Tilt
Максимално оптеретување [kg] 120
Гаранција [години] 2