6.500ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ FLEX

Анатомска седалка и потпирачка изработени од мрежа во комбинација со кожа.

Хромирана основа

Регулирање на височината на седалката

Релакс механизам со можност за заклучување во работна позиција

Фиксни пластични рачки со хромирани елементи

Препорачана тежина на корисникот до 120 кг

Достапни бои : Црна