17.500ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG GRANDE БЕЖ

 

  • Канцеларискиот стол Grande е со ергономско седло и висок наслон.
  • Тапициран е со висококвалиетна екокожа.
  • Хромирани подлактици обложени со екокожа.
  • Стабилна хромирана основа.
  • Боја – беж.
  • Носивост – 120 kg.
  • Гаранција на производот – 3 години.