29.990ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG HERO ЦРН ЕРГОНОМСКИ

 

  • Ергонмиски стол Hero е со 3D подлактици, кои овозможуваат регулација нагоре и надоле, напред назад и вртење лево и десно.
  • Лумбалната отпора е со специјален дизајн за постојан контакт со половината. Регулирачката основа за седење и регулацијата на грбниот дел, гарантираат удобно седење.
  • Ергономскиот стол Hero е опремен со механизам Knee- Tilt, кој овозможува регулација во                5 работни позиции, за надобар комфорт за време на работа.
  • Столот е со стабилна хромирана основа и носивост до – 150 kg.
  • Гаранција на производот– 3 години.