8.990ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LUCCA HB ЦРВЕН

  • Ергономски  стол RFG е со лумбална подршка. Регулирачката потпора  за глава и седлото се тапицирани со материјал  тип ”меш”кој овозможува дишење на кожата.
  •  Хромирани фиксирани подлактици обложени со мек полиуретан,цврста хромирана основа.
  • Носивост – 120 kg.
  • Гаранција  – 3 години.