17.990ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LUXE ЦРН ЕРГОНОМСКИ

 

  • Ергономски стол Luxe е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен комфорт.
  • Лумбална поддршка и поддршка за глава, тапицирана со мека екокожа. Седлото е изработено од висококвалитетна пена, тапицирана со текстил.. Наслонот е тапициран со  материјал тип ”меш”.
  • Ергономски стол Luxe има Multi-function механизам и стабилна хромирана основа и носивост до – 130 kg.
  • Гаранција – 3 години.