16.900ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG SNOW HB СВЕТЛО СИН

  • Ергономски стол Snow HB е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен комфорт.
  • Лумбална поддршка и поддршка за глава, тапицирана со мека екокожа. Седлото е изработено од висококвалитетна пена, тапицирана со текстил.. Наслонот е тапициран со  материјал тип ”меш”.
  • Ергономски стол Snow HB има Multi-function механизам и стабилна PVC основа и носивост до – 120 kg.
  • Гаранција – 2 години.
  • Опис

Опис

Боја Св.Сина
Материјал Материјал/Меш
Материјал на наслонот Меш
Материјал на седлото Материјал
Рачки Да
Тип на рачки 3D
Лумбалнa подпора

Подпора за глава

Да

Да

Механизам Multi-function
Максимално оптеретување [kg] 120
Гаранција [години] 2