28.990ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH GAME ЦРН ЕРГОНОМСКИ

Ергономски стол за работа што овозможува долго седење наменет за 8 часа работа и повеќе.

Бидете во тек со серија столици TECH @, кои воодушевуваат со видот, но и со ергономијата
и удобноста.

Наменет за секој што работи 8 часа или повеќе во седечка положба.

Ергономијата во фокусот

Прилагодливата длабочина на седиштето и висината на потпирачот за грб го прават столот
погоден за секоја висина. 3D потпирачите за раце и потпирачот за глава се направени
за уште поголема удобност во текот на работниот ден.
Интегрирани копчиња

Интегрираните копчиња на седиштето овозможуваат контрола на сите ергономски поставки
што придонесуваат за чувство на удобност.,

Гаранција 3 години

Носивост  250 кг

  • Опис

Опис

Боја Црна
Материјал Материјал/Меш
Материјал на наслонот Меш
Материјал на седлото Меш
Рачки Да
Тип на рачки 3D
Лумбалнa подпора

Подпора за глава

Да

Да

Механизам Multi-function
Максимално оптеретување [kg] 250
Гаранција [години] 3