34.000ден

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH PRO ЦРН ЕРГОНОМСКИ

Ергономски стол за работа, кој овозможува седење за поголем период 

 • Овозможува удобно седење за 8 часа работа и повеќе
  Биди TECH со серија столови TECH@, кои пленат со дизајн, но и со ергономија и удобство. Ги препорачуваме  за сите, кои работат 8 часа или повеќе во седечка положба.
 • Ергономија на фокус
  Регулирачката длабочина на седалото и височина на наслонот, го прават столот погоден за секој раст. 3D подлактници и поддршка за глава за подобро удобство преку работниот ден.
 • Интегрирани копчиња
  Копчињата се интегрирани во седлото за управување на сите ергономски команди, кои допринесуваат за чувството на комфорт.
 • Носивост
  Столот е со носивост до 250 kg.
 • Гаранција 
  Искористете го конфортот со 3 години гаранција.