2.350ден

ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ ISO CHROME

Стабилна хромирана рамка

Седло и наслон изработени од повекеслоен шпер

Тапацирани со вискоквалитетно платно.

Заштитници на ногарките за заштита на подот

Максимална тежина до 120 кг

Достапни бои:црна,сина,сива,црвена,зелена,бордо

Носивост 120 кг

Гаранција 2 години