300ден

АРХИВСКА КУТИЈА ПАЛМА МАЛА

ИЗРАБОТЕН ОД ЦВРСТ КАРТОН

КУТИЈАТА ОБЛОЖЕНА СО ХАРТИЈА ВО БОЈА