60ден

ТЕКСТ МАРКЕР FABER CASTELL МЕТАЛИК ЗЛАТЕН

закосен врв

универзално мастило

на водна основа

специјален врв

кои овозможува

маркирање во три дебелини

1мм,2мм,5,2мм