200ден

ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА FABRIANO 3 A4

Фабриано 3 класа Б ги поседува сертификатите ISO 9001/9002/9706 и ISO 14001. Белина 160 според CIE стандардот, дава добри карактеристики за двостран печат. Дебелина 102 мик. Непроѕирност 90%