Hot

350ден

ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА FABRIANO 1 A4

Фабриано 1 класа А ги поседува сертификатите ISO 9001/9002/9706 и ISO 14001. Белина 173 според CIE стандардот, дава добри карактеристики за двостран печат. Дебелина 113 мик. Непроѕирност 95%

  • Дополнителни информации

Дополнителни информации

Формат

A4

Пакување

500/1

Грамажа

80 gr.