185ден

ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА MAGISTER ECO A4

КРАТОК ОПИС

Kласа Б ги поседува сертификатите ISO 9001/9002/9706 и ISO 14001. Белина 160 според CIE стандардот, дава добри карактеристики за двостран печат. Дебелина 105 мик. Непроѕирност 90%