• 8.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LUCCA HB ЦРН

   

  • Ергономичен  стол RFG е со лумбална подршка. Регулирачката потпора  за глава и седлото се тапицирани со материјал  тип ”меш”кој овозможува дишење на кожата.
  •  Хромирани фиксирани подлактици обложени со мек полиуретан,цврста хромирана основа.
  • Носивост – 120 kg.
  • Гаранција  – 1 годинa.

   

 • 10.500ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG FEDO HB СИВ

   

  • Одлично решение за комфорт и стил со канцеларискиот стол FEDO GREY HB, како за модерните, така и за класичните канцеларии.
  • Столот е со лумбална подршка, која ви овозможува да седите правилно; регулирање на височината на седење и функција за регулирање силата на лулање.
  • Поддршката за глава, е тапицирана со мека екокожа, и го прави седењето уште поудобно.
  • Фиксирани ПВЦ рачки.
  • Сива ПВЦ рамка.
  • Седлото е изработено од полиуретанова пена, тапицирана со текстил.
  • Наслонот е изработен од мрежест материјал тип „меш“.7
  • Метална основа .
  • Максимала тежина: 120 kg.
  • Гаранција: 2 години.

   

 • 20.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH@SMART ЦРН

  Биди TECH со серија на столици TECH@! Серијата TECH@ впечатливост со визија, ергономија и удобност. Погоден за сите,които рaботат 8 часа во седната положба.
  Комфорт со 2 години гаранција на механизмите. Регулацијата на длабочина на седалката и височина на грбниот дел, прават столот удобен  за секој раст. 3D подлактици и држач за глава за уште  повеќе удобство преку работниот ден.
  Интегрирани во седлото копчиња за управување на сите  ергономски механизми, кои допринесуваат за чувството на комфорт.
 • 7.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ FORM

  БЕЛ СИН ЦРВЕН ПОРТОКАЛОВ ЗЕЛЕН

 • 12.000ден

  ГЕЈМЕРСКИ СТОЛ RFG MAX GAME ЦРН ЦРВЕН

  • Ергономски гејмерски стол со повеќефункционален механизам  со два контролни лоста, со 5  позиции, лулање и регулирање по височина, което ви дава возможност да ја наместите седалката и наслонот за оптимален комфорт.
  • Анатомското  седло и наслон се изработени од полиуретанов сунгер и се  тапицирани со висококвалитетна екокожа.
  • Ергономски дизајн – конструкција од здрава метална рамка со пена и квалитетна PU кожа.
  • Столот е со гасен амортизер / BIFMA /.
  • Има возможност за регулирање наслонот и седлото од 90 до 180 степени назад, което ви дава возможност за комфорт при работа и релаксација.
  • Максималнa носивост [kg] 150
   Гаранција  [години] 3
 • 12.000ден

  ГЕЈМЕРСКИ СТОЛ RFG MAX GAME ЦРН ЖОЛТ

   

  • Ергономски гејмерски стол со повеќефункционален механизам  со два контролни лоста, со 5  позиции, лулање и регулирање по височина, което ви дава возможност да ја наместите седалката и наслонот за оптимален комфорт.
  • Анатомското  седло и наслон се изработени од полиуретанов сунгер и се  тапицирани со висококвалитетна екокожа.
  • Ергономски дизајн – конструкција од здрава метална рамка со пена и квалитетна PU кожа.
  • Столот е со гасен амортизер / BIFMA /.
  • Има возможност за регулирање наслонот и седлото од 90 до 180 степени назад, което ви дава возможност за комфорт при работа и релаксација.
  • Максималнa носивост [kg] 150
   Гаранција  [години] 3