• 16.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LUXE ЦРН ЕРГОНОМСКИ

   

  • Ергономски стол Luxe е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен комфорт.
  • Лумбална поддршка и поддршка за глава, тапицирана со мека екокожа. Седлото е изработено од висококвалитетна пена, тапицирана со текстил.. Наслонот е тапициран со  материјал тип ”меш”.
  • Ергономски стол Luxe има Multi-function механизам и стабилна хромирана основа и носивост до – 130 kg.
  • Гаранција – 3 години.

   

 • 29.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG HERO ЦРН ЕРГОНОМСКИ

   

  • Ергонмиски стол Hero е со 3D подлактици, кои овозможуваат регулација нагоре и надоле, напред назад и вртење лево и десно.
  • Лумбалната отпора е со специјален дизајн за постојан контакт со половината. Регулирачката основа за седење и регулацијата на грбниот дел, гарантираат удобно седење.
  • Ергономскиот стол Hero е опремен со механизам Knee- Tilt, кој овозможува регулација во                5 работни позиции, за надобар комфорт за време на работа.
  • Столот е со стабилна хромирана основа и носивост до – 150 kg.
  • Гаранција на производот– 3 години.

   

 • 30.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH PRO ЦРН ЕРГОНОМСКИ

  Ергономски стол за работа, кој овозможува седење за поголем период 

  • Овозможува удобно седење за 8 часа работа и повеќе
   Биди TECH со серија столови TECH@, кои пленат со дизајн, но и со ергономија и удобство. Ги препорачуваме  за сите, кои работат 8 часа или повеќе во седечка положба.
  • Ергономија на фокус
   Регулирачката длабочина на седалото и височина на наслонот, го прават столот погоден за секој раст. 3D подлактници и поддршка за глава за подобро удобство преку работниот ден.
  • Интегрирани копчиња
   Копчињата се интегрирани во седлото за управување на сите ергономски команди, кои допринесуваат за чувството на комфорт.
  • Носивост
   Столот е со носивост до 250 kg.
  • Гаранција 
   Искористете го конфортот со 3 години гаранција.

   

 • 28.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH GAME ЦРН ЕРГОНОМСКИ

  Ергономски стол за работа што овозможува долго седење наменет за 8 часа работа и повеќе.

  Бидете во тек со серија столици TECH @, кои воодушевуваат со видот, но и со ергономијата
  и удобноста.

  Наменет за секој што работи 8 часа или повеќе во седечка положба.

  Ергономијата во фокусот

  Прилагодливата длабочина на седиштето и висината на потпирачот за грб го прават столот
  погоден за секоја висина. 3D потпирачите за раце и потпирачот за глава се направени
  за уште поголема удобност во текот на работниот ден.
  Интегрирани копчиња

  Интегрираните копчиња на седиштето овозможуваат контрола на сите ергономски поставки
  што придонесуваат за чувство на удобност.,

  Гаранција 3 години

  Носивост  250 кг

 • 21.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG NEXT ЦРН ЕРГОНОМСКИ

   

  • Ергономски работен стол Next е со висок квалитет, удобност и комфорт.
  • Безкомпромисно решение за удобно седење, кое наполно го заслужува епитетот – следно ниво на седење!
  • Ергономскиот стол Next е носител на SGS сертификат и е поректиран така, да се приспособи кон телото, за да го почувствате конфортот при седење.
  • Модерниот дизаајн е во комбинација со удобно седло и анатомски наслон, кои се изработени целосно од висококвалитетен материјал Меш.
  • 3D регулирирачки подлактници, механизам кој се  заклучува  во четири работни позиции.
  • Ергономскиот стол е со регулирање на  длабочина на седење и лумбална поддршка, кое ви овозможува да се насладите на вистински комфорт.
  • Ергономскиот стол Next е олицетворение на удобност и задоволство додека седите.!
  • Гаранција: 3 години.
  • Носивост: до 130 kg.

   

 • 27.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH LINE ЦРН ЕРГОНОМСКИ

  Ергономски стол за работа што овозможува долго седење наменет за 8 часа работа и повеќе.

  Бидете во тек со серија столици TECH @, кои воодушевуваат со видот, но и со ергономијата
  и удобноста.

  Наменет за секој што работи 8 часа или повеќе во седечка положба.

  Ергономијата во фокусот

  Прилагодливата длабочина на седиштето и висината на потпирачот за грб го прават столот
  погоден за секоја висина. 3D потпирачите за раце и потпирачот за глава се направени
  за уште поголема удобност во текот на работниот ден.
  Интегрирани копчиња

  Интегрираните копчиња на седиштето овозможуваат контрола на сите ергономски поставки
  што придонесуваат за чувство на удобност.,

  Гаранција 3 години

  Носивост  250 кг