• 8.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LUCCA HB СИН

  • Ергономичен  стол RFG е со лумбална подршка. Регулирачката потпора  за глава и седлото се тапицирани со материјал  тип ”меш”кој овозможува дишење на кожата.
  •  Хромирани фиксирани подлактици обложени со мек полиуретан,цврста хромирана основа.
  • Носивост – 120 kg.
  • Гаранција  – 1 годинa.
 • 16.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LUXE ЦРН ЕРГОНОМСКИ

   

  • Ергономски стол Luxe е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен комфорт.
  • Лумбална поддршка и поддршка за глава, тапицирана со мека екокожа. Седлото е изработено од висококвалитетна пена, тапицирана со текстил.. Наслонот е тапициран со  материјал тип ”меш”.
  • Ергономски стол Luxe има Multi-function механизам и стабилна хромирана основа и носивост до – 130 kg.
  • Гаранција – 3 години.

   

 • 6.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG SMART W СИВ

  • Работниот стол Smart е со Tilt механизам.
  • Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно.
  • Наслонот е  со  лумбална форма, тапицирана со мрежест материјал тип ”меш”.
  • Фиксирани полиуретански подлактици.
  • Стабилна ПВЦ основа.
  • Издржливост – 120 kg.
  • Гаранција – 1 година.
 • 20.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH@SMART ЦРН

  Биди TECH со серија на столици TECH@! Серијата TECH@ впечатливост со визија, ергономија и удобност. Погоден за сите,които рaботат 8 часа во седната положба.
  Комфорт со 2 години гаранција на механизмите. Регулацијата на длабочина на седалката и височина на грбниот дел, прават столот удобен  за секој раст. 3D подлактици и држач за глава за уште  повеќе удобство преку работниот ден.
  Интегрирани во седлото копчиња за управување на сите  ергономски механизми, кои допринесуваат за чувството на комфорт.
 • 13.500ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG SNOW HB ЦРВЕН

   

  • Ергономски стол Snow HB е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен комфорт.
  • Лумбална поддршка и поддршка за глава, тапицирана со мека екокожа. Седлото е изработено од висококвалитетна пена, тапицирана со текстил.. Наслонот е тапициран со  материјал тип ”меш”.
  • Ергономски стол Snow HB има Multi-function механизам и стабилна PVC основа и носивост до – 120 kg.
  • Гаранција – 2 години.

   

   

 • 18.500ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG BOGART ЦРН

  • Директорски RFG стол е сo ергономско седало. Наслонот е тапициран со висококвалитетна екокожа.
  • Фиксирани подлактици со интегрирани меки падови и стабилна хромирана основа, допринесуваат за максимален комфорт при седење.
  • Максимална тежина – 150 kg.
  • Гаранција – 3 години.
 • 17.500ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG ITACA ЦРН

   

  • Директорски RFG стол е сo ергономско седало. Наслонот е тапициран со висококвалитетна екокожа.
  • Фиксирани подлактици со интегрирани меки падови и стабилна хромирана основа, допринесуваат за максимален комфорт при седење.
  • Максимална тежина – 150 kg.
  • Гаранција – 3 години.

   

 • 36.000ден

  БИРО ЕЛЕКТРИЧНО РФГ ЦРНО ПЛОТНА ДАБ

  Конструкција :

  Метални Ногари

  Бои:Црна,бела,сива

  Регулирање на височина 620мм – 1280мм

  Два електромотори

  Носивост до 100 кг

  Плотна:

  Бои:Бела,Даб(опционално)

  Димензии  1600х800ммх25мм

   

   

 • 28.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH GAME ЦРН ЕРГОНОМСКИ

  Ергономски стол за работа што овозможува долго седење наменет за 8 часа работа и повеќе.

  Бидете во тек со серија столици TECH @, кои воодушевуваат со видот, но и со ергономијата
  и удобноста.

  Наменет за секој што работи 8 часа или повеќе во седечка положба.

  Ергономијата во фокусот

  Прилагодливата длабочина на седиштето и висината на потпирачот за грб го прават столот
  погоден за секоја висина. 3D потпирачите за раце и потпирачот за глава се направени
  за уште поголема удобност во текот на работниот ден.
  Интегрирани копчиња

  Интегрираните копчиња на седиштето овозможуваат контрола на сите ергономски поставки
  што придонесуваат за чувство на удобност.,

  Гаранција 3 години

  Носивост  250 кг

 • 8.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LUCCA HB ЦРН

   

  • Ергономичен  стол RFG е со лумбална подршка. Регулирачката потпора  за глава и седлото се тапицирани со материјал  тип ”меш”кој овозможува дишење на кожата.
  •  Хромирани фиксирани подлактици обложени со мек полиуретан,цврста хромирана основа.
  • Носивост – 120 kg.
  • Гаранција  – 1 годинa.

   

 • 12.000ден

  ГЕЈМЕРСКИ СТОЛ RFG MAX GAME ЦРН ЖОЛТ

   

  • Ергономски гејмерски стол со повеќефункционален механизам  со два контролни лоста, со 5  позиции, лулање и регулирање по височина, което ви дава возможност да ја наместите седалката и наслонот за оптимален комфорт.
  • Анатомското  седло и наслон се изработени од полиуретанов сунгер и се  тапицирани со висококвалитетна екокожа.
  • Ергономски дизајн – конструкција од здрава метална рамка со пена и квалитетна PU кожа.
  • Столот е со гасен амортизер / BIFMA /.
  • Има возможност за регулирање наслонот и седлото од 90 до 180 степени назад, което ви дава возможност за комфорт при работа и релаксација.
  • Максималнa носивост [kg] 150
   Гаранција  [години] 3

   

 • 27.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH LINE ЦРН ЕРГОНОМСКИ

  Ергономски стол за работа што овозможува долго седење наменет за 8 часа работа и повеќе.

  Бидете во тек со серија столици TECH @, кои воодушевуваат со видот, но и со ергономијата
  и удобноста.

  Наменет за секој што работи 8 часа или повеќе во седечка положба.

  Ергономијата во фокусот

  Прилагодливата длабочина на седиштето и висината на потпирачот за грб го прават столот
  погоден за секоја висина. 3D потпирачите за раце и потпирачот за глава се направени
  за уште поголема удобност во текот на работниот ден.
  Интегрирани копчиња

  Интегрираните копчиња на седиштето овозможуваат контрола на сите ергономски поставки
  што придонесуваат за чувство на удобност.,

  Гаранција 3 години

  Носивост  250 кг