12.000ден

ГЕЈМЕРСКИ СТОЛ RFG MAX GAME ЦРН ЖОЛТ

 

  • Ергономски гејмерски стол со повеќефункционален механизам  со два контролни лоста, со 5  позиции, лулање и регулирање по височина, което ви дава возможност да ја наместите седалката и наслонот за оптимален комфорт.
  • Анатомското  седло и наслон се изработени од полиуретанов сунгер и се  тапицирани со висококвалитетна екокожа.
  • Ергономски дизајн – конструкција од здрава метална рамка со пена и квалитетна PU кожа.
  • Столот е со гасен амортизер / BIFMA /.
  • Има возможност за регулирање наслонот и седлото од 90 до 180 степени назад, което ви дава возможност за комфорт при работа и релаксација.
  • Максималнa носивост [kg] 150
    Гаранција  [години] 3