• 16.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LUXE ЦРН ЕРГОНОМСКИ

   

  • Ергономски стол Luxe е со 3D регулирачки подлактници со меки полиуретански падови. Регулирање на длабочина на седење, за дополнителен комфорт.
  • Лумбална поддршка и поддршка за глава, тапицирана со мека екокожа. Седлото е изработено од висококвалитетна пена, тапицирана со текстил.. Наслонот е тапициран со  материјал тип ”меш”.
  • Ергономски стол Luxe има Multi-function механизам и стабилна хромирана основа и носивост до – 130 kg.
  • Гаранција – 3 години.

   

 • 5.950ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ FLEX ВО РАЗНИ БОИ

  • Работните столчиња на FLEX ќе го задоволат секој вкус.
   Удобниот висок грб е тапациран со мрежеста ткаенина МЕШ,
   а богатството на бои ќе ве импресионира.
  • Бои : зелена,црвена,бела,сина,лила,розе,портокалова,светло сина.
 • 12.500ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG BRIXEN HB ЦРН

   

  • Изработен од квалитетни материјали, овој стол се одликува со елегантен  дизајн. Тој е создаден, за да го прави  удобно седењето.
  • Широката структура на наслонот придонесува за правилно држење на грбот и го намалува притисокот во половината.
  • Седлото е изработено од полиуретанова пена, тапицирано со материјал.
  • Наслонот e изработен од мрежест материјал тип “меш”.
  • Поддршката за глава, е тапицирана со мека екокожа, и го прави седењето уште поудобно.
  • Не сте ограничени со фиксирани движења, кога седите на столот, благодарение на регулирачките рачки и можноста за контрола на силата на лулање.
  • Наместо да се ограничувате со неколку опции, можете да ја најдете удобната поза, благодарение на регулирање височината на седење и заклучвање во 3 работни позиции, кoј го згочемува максимално комфортот.
  • Максимала тежина: 120 kg.
  • Гаранција: 2 години.

   

 • 10.500ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG FEDO HB ТЕМНО СИН

  • Одлично решение за комфорт и стил со канцеларискиот стол FEDO GREY HB, како за модерните, така и за класичните канцеларии.
  • Столот е со лумбална подршка, која ви овозможува да седите правилно; регулирање на височината на седење и функција за регулирање силата на лулање.
  • Поддршката за глава, е тапицирана со мека екокожа, и го прави седењето уште поудобно.
  • Фиксирани ПВЦ рачки.
  • Сива ПВЦ рамка.
  • Седлото е изработено од полиуретанова пена, тапицирана со текстил.
  • Наслонот е изработен од мрежест материјал тип „меш“.7
  • Метална основа .
  • Максимала тежина: 120 kg.
  • Гаранција: 2 години.
 • 26.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG LIDER HB ЦРН

  Ергономски стол со импресивен дизајн и луксузен изглед.
  Лидер ќе ве воодушеви со својата извонредна форма и нежното чувство на удобност.
  Столот има висок наслон со посебен дизајн на потпирачот за глава. Седиштето е изработено
  од полиуретанска пена, тапацирана со високо квалитетна еко кожа кои го надополнуваат
  чувството на удобност и луксуз. Синхро механизам што овозможува заклучување во работна положба. Хром потпирачи за раце со модерна ергономска форма во форма на О. Стабилна хромирана основа .

  Гаранција 2 години

  Носивост 130 кг

 • 6.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG SMART W СИВ

  • Работниот стол Smart е со Tilt механизам.
  • Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно.
  • Наслонот е  со  лумбална форма, тапицирана со мрежест материјал тип ”меш”.
  • Фиксирани полиуретански подлактици.
  • Стабилна ПВЦ основа.
  • Издржливост – 120 kg.
  • Гаранција – 1 година.
 • 21.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG NEXT ЦРН ЕРГОНОМСКИ

   

  • Ергономски работен стол Next е со висок квалитет, удобност и комфорт.
  • Безкомпромисно решение за удобно седење, кое наполно го заслужува епитетот – следно ниво на седење!
  • Ергономскиот стол Next е носител на SGS сертификат и е поректиран така, да се приспособи кон телото, за да го почувствате конфортот при седење.
  • Модерниот дизаајн е во комбинација со удобно седло и анатомски наслон, кои се изработени целосно од висококвалитетен материјал Меш.
  • 3D регулирирачки подлактници, механизам кој се  заклучува  во четири работни позиции.
  • Ергономскиот стол е со регулирање на  длабочина на седење и лумбална поддршка, кое ви овозможува да се насладите на вистински комфорт.
  • Ергономскиот стол Next е олицетворение на удобност и задоволство додека седите.!
  • Гаранција: 3 години.
  • Носивост: до 130 kg.

   

 • 6.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG SMART W ЗЕЛЕН

  • Работниот стол Smart е со Tilt механизам.
  • Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно.
  • Наслонот е  со  лумбална форма, тапицирана со мрежест материјал тип ”меш”.
  • Фиксирани полиуретански подлактици.
  • Стабилна ПВЦ основа.
  • Издржливост – 120 kg.
  • Гаранција – 1 година.
 • 6.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG SMART W СИН

  • Работниот стол Smart е со Tilt механизам.
  • Седлото е изработено од висококвалитетна пена и тапицирано со квалитетно платно.
  • Наслонот е  со  лумбална форма, тапицирана со мрежест материјал тип ”меш”.
  • Фиксирани полиуретански подлактици.
  • Стабилна ПВЦ основа.
  • Издржливост – 120 kg.
  • Гаранција – 1 година.
 • 29.990ден

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ RFG HERO ЦРН ЕРГОНОМСКИ

   

  • Ергонмиски стол Hero е со 3D подлактици, кои овозможуваат регулација нагоре и надоле, напред назад и вртење лево и десно.
  • Лумбалната отпора е со специјален дизајн за постојан контакт со половината. Регулирачката основа за седење и регулацијата на грбниот дел, гарантираат удобно седење.
  • Ергономскиот стол Hero е опремен со механизам Knee- Tilt, кој овозможува регулација во                5 работни позиции, за надобар комфорт за време на работа.
  • Столот е со стабилна хромирана основа и носивост до – 150 kg.
  • Гаранција на производот– 3 години.